Cina pneumatic tunggal diafragma pabrik pompa na suppliers | Kaimengrui

pneumatic pompa diafragma tunggal

Pondok Description:

Printing Industry  To be used for ink circulating of Rotogravure pring and flexo printing,glue circulating of laminating and coating. 2.Painting Industry To be used in solvent transportation,color mixing device and drainage device of the paiting room. MASS_APP4_1187_BEGIN Inlet  3/8 ”BSPT Max working pressure 0.7Mpa Flow rate 12L/min Suction 2m Head 4m Body Material Aluminum Alloy Material diaphragm Teflon Screw Thread BSPT ITEM Number HL2002 MASS_APP4_1187_END MAS...


jéntré produk

Tags produk

Industri percetakan 

Bisa dipaké keur tinta sirkulasi of Rotogravure pring sarta percetakan flexo, lem sirkulasi of laminating na palapis.

Industri 2.Painting

Bisa dipake di alat transportasi pangleyur, alat warna campur kode jeung alat drainase sahiji kamar paiting.

MASS_APP4_1187_BEGIN

liang  3/8 "BSPT
tekanan gawé Max 0.7Mpa
laju aliran 12L / mnt
alat keur nyeuseup 2m
sirah 4m
Bahan awak Galunggung aluminium
diafragma bahan Teflon
screw Thread BSPT
Jumlah item HL2002

MASS_APP4_1187_END

MASS_APP4_1189_BEGIN

MASS_APP4_1189_END


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk