China 66605J-344 diaphragm pump(PP) factory and suppliers | Kaimengrui

66605J-344 diaphragm pump(PP)

Pondok Description:

Fitur • 1/2 di (12,7 mm) center- na tungtung-porting • Taya anjing laut mun bocor atawa gagal • jalan Tenang - kirang ti 85 dB kalawan kamampuhan saringan jauh gampang-to-pamakéan pikeun tingkat noise malah nurunkeun ongkos aliran • Luhur di leutik, pakét portabel • controller kaluar pikeun pilihan operasi jauh Aplikasi has • Mesin lubrication ngalayanan • Drum évakuasi • Plating na dip tanghi • perlakuan Cai cairan has diatur • beberesih cairan sarta detergents • Kimia • glazes keramik • Inks • pangleyur ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur
• 1/2 di (12,7 mm) center- na tungtung-porting
• Taya anjing laut mun bocor atawa gagal
• jalan Tenang - kirang ti 85 dB kalawan kamampuhan saringan jauh gampang-to-pamakéan pikeun tingkat noise malah nurunkeun
ongkos aliran • Luhur di a, pakét portabel leutik
• controller kaluar pikeun operasi jauh pilihan

Aplikasi has
• Mesin ngalayanan lubrication
évakuasi • Drum
• Plating na dip tanghi
• perlakuan Cai

Cairan has diatur
• cairan pembersih sarta detergents
• Kimia
• keramik glazes
• Inks
• pangleyur jeung flammables
• asam sarta basa

parameter:

tekanan gawé Max 120psi (0.84Mpa, 8.4Bar)
laju aliran Max 15gpm (57lpm)
Max nyeuseup Jangkungna (garing nyeuseup) 4.5m
Max diijinkeun sisikian 2.5mm
Max. Konsumsi hawa 20GPM
Ukuran hawa inlet 1/4 inci
Ukuran hawa outlet 1/4 inci
cairan inlet 1 / 2''BSPT
outlet cairan 1 / 2''BSPT
beurat 5KG

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami