China 3” Plastic Air operated double Diaphragm Pump factory and suppliers | Kaimengrui

3” Plastic Air operated double Diaphragm Pump

Pondok Description:

Features • 3 in (76.2 mm) Flange Material Inlet • Bolted leak-free, flanged connections — no clamp bands used • Large flow paths for high viscosities • Easy air valve maintenance • Heavy-duty construction • Fluid flow up to 122.5 gpm (833 lpm) Typical Applications • Chemical transfers • Filter press-feed • Dewatering Typical Fluids Handled • Chemicals • Bulk paint resins • Ceramic slip Parameter: Max working pressure 120psi(0.84Mpa,8.4Bar) Max flow rate 122.5gpm(833lpm) Max Suction He...


jéntré produk

Tags produk

Fitur
• 3 di (76.2 mm) Flange Bahan inlet
• Bolted bocor-gratis, sambungan flanged - euweuh pita clamp dipaké
• jalur aliran badag pikeun viscosities tinggi
• pangropéa klep hawa Mudah
• konstruksi beurat-tugas
• aliran diangken nepi ka 122,5 gpm (833 lpm)

Aplikasi has
• Mindahkeun Kimia
• Filter pencét-feed
• Dewatering

Cairan has diatur
• Kimia
• résin PCplus cet
• dieunakeun keramik

parameter:

tekanan gawé Max 120psi (0.84Mpa, 8.4Bar)
laju aliran Max 122.5gpm (833lpm)
Max nyeuseup Jangkungna (garing nyeuseup) 5
Max diijinkeun sisikian 9.5mm
Ukuran hawa inlet 3/4 inci
Ukuran hawa outlet 3/4 inci
cairan inlet 3''Flange
outlet cairan 3''Flange
beurat 66KG

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami