China hot water reciprocating diaphragm pump factory and suppliers | Kaimengrui

hot water reciprocating diaphragm pump

Pondok Description:

Fitur: • 1-1 / 2 '' di ANSI tungtung-porting • palabuhan leuwih badag pikeun leuwih aliran - nepi ka 100 gpm (378.5 lpm) • tekanan diangken nepi ka 120 psi (8.4 bar, 0,84 MPa) • dipaténkeun, luhur-reliabiliti tutup klep puseur hawa nyaéta online serviceable • operasi Lube bébas • controller kaluar pikeun pilihan operasi jauh Aplikasi has • Drum mindahkeun cairan suplai cairan • PCplus • évakuasi Kimia • cai taneuh sarta sump évakuasi • panyabutan cairan Runtah • tank jeung bilge drainase • slurry na mindahkeun sludge • ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur:

• 1-1 / 2 '' di ANSI tungtung-porting
• palabuhan leuwih badag pikeun leuwih aliran - nepi ka 100 gpm (378.5 lpm)
• tekanan diangken nepi ka 120 psi (8.4 bar, 0,84 MPa)
• dipaténkeun, luhur-reliabiliti ditutup klep hawa puseur nyaeta online serviceable
• operasi Lube bébas
• controller kaluar pikeun operasi jauh pilihan

Aplikasi has
• Drum mindahkeun cairan
suplai cairan • PCplus
• évakuasi Kimia
• cai taneuh sarta sump évakuasi
• panyabutan cairan Runtah
• tank jeung bilge drainase
• slurry sarta mindahkeun sludge
• Filter pencét feed

 Cairan has diatur
• asam sarta gas: asétat, chromic, hidroklorat, hidroflorat, sulfat, nitrat jeung fosfat
• beberesih Kapal sarta stripping kimia

parameter:

tekanan gawé Max 120psi (0.84Mpa, 8.4Bar)
laju aliran Max 100gpm (378.5lpm)
Max nyeuseup Jangkungna (garing nyeuseup) 5m
Max diijinkeun sisikian 6.4mm
Max. Konsumsi hawa 175scfm (4.9m³ / mnt)
Ukuran hawa inlet 1/2 inci
Ukuran hawa outlet 1/2 inci
cairan inlet 1-1 / 2''Flange
outlet cairan 1-1 / 2''Flange
beurat 31KG

 instalasi:

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami