China chemical diaphragm pump factory and suppliers | Kaimengrui

chemical diaphragm pump

Pondok Description:

Fitur • 1 dina (25.4 mm) tungtung-porting • aliran High - 47 gpm (170 lpm) dina kompak, ukuran portable • tekanan diangken kana 120 psi (8.4 bar, 0,84 MPa) • bagian pusat Epoxy-coated • controller kaluar pikeun pilihan operasi jauh Aplikasi has • Drum cairan cairan mindahkeun • unloading • mindahkeun asam suhu luhur • évakuasi kimia • tank jeung sump drainase • sirkulasi plating tank kimiawi cairan has diatur • kimia • asam asétat • Chromic asam • hidroklorat asam • H ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur

• 1 dina (25.4 mm) tungtung-porting
• aliran High - 47 gpm (170 lpm) dina kompak, ukuran portable
• tekanan diangken kana 120 psi (8.4 bar, 0,84 MPa)
• bagian pusat Epoxy-coated
• controller kaluar pikeun operasi jauh pilihan

Aplikasi has
• Drum mindahkeun cairan
cairan • unloading
• Mindahkeun asam suhu luhur
• évakuasi Kimia
• tank sarta drainase sump
• sirkulasi plating tank kimiawi

Cairan has diatur
• Kimia
• Asam asétat
asam • Chromic
• asam hidroklorat
asam • hidroflorat
• Asam sulfat
• nitrat Asam
Asam • fosfat

parameter:

tekanan gawé Max 120psi (0.84Mpa, 8.4Bar)
laju aliran Max 47gpm (177.9lpm)
Max nyeuseup Jangkungna (garing nyeuseup) 5m
Max diijinkeun sisikian 3.2mm
Max. Konsumsi hawa 60scfm (1.7m³ / mnt)
Ukuran hawa inlet 1/4 inci
Ukuran hawa outlet 1/4 inci
cairan inlet 1''Flange
outlet cairan 1''Flange
beurat 13KG

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami