Tentang Kami

213140957

Jiangsu Kaimengrui Kongrés Industri Co., Ltd. didirikan dina 2010. Hayu urang lokasina di wétan Cina, kota Xuzhou, Jiangsu Province. Ieu nyertakeun wewengkon 13320 méter pasagi. Salaku produsén husus sarta éksportir keur numput diafragma, produk urang anu di demond tinggi domesticly jeung produk geus diékspor ka 40 nagara deungeun.

kami nu husus dina manufaktur rupa béda ti nu numput diafragma pneumatic, nu dijieun tina aluminium alloy, stainless steel sarta polipropilén, beusi tuang.

urang boga 200 staf well-dilatih, teu kurang ti 20 technicians. Urang coba pangalusna urang papanggih sarat unggal customer urang.

Wilujeng sumping di buka kami!