Cina 1.5inch stainless steel diafragma pabrik pompa na suppliers | Kaimengrui

1.5inch pompa diafragma stainless steel

Pondok Description:

Fitur • 1-1 / 2 di (38.1 mm) tungtung-porting • aliran High - 100 gpm (378 lpm) dina kompak, ukuran portable • tekanan diangken kana 120 psi (8.4 bar, 0,84 MPa) • dipaténkeun, luhur-reliabiliti tutup klep puseur hawa nyaéta online serviceable • Lube bébas operasi • bagian hawa Epoxy-coated • controller kaluar pikeun pilihan operasi jauh Aplikasi has • pencét Filter • tank stripping • Bilge ngompa • Pasir na ngagiling bola ngompa • mindahkeun minyak sarta minyak skimming • Kimia plating cairan has diatur ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur
• 1-1 / 2 di (38.1 mm) tungtung-porting
• aliran High - 100 gpm (378 lpm) dina kompak, ukuran portable
• tekanan diangken kana 120 psi (8.4 bar, 0,84 MPa)
• dipaténkeun, luhur-reliabiliti tutup klep puseur hawa nyaéta online serviceable
• operasi Lube bébas
• bagian hawa Epoxy-coated
• controller kaluar pikeun operasi jauh pilihan

Aplikasi has
• Filter pencét
• tank stripping
• Bilge ngompa
• Pasir na ngagiling bola ngompa
• mindahkeun Minyak sarta minyak skimming
• Kimia plating

Cairan has diatur
• Latex
• cairan Abrasive
• Slurries: petroleum, jeruk, liat, ferrite, uyah / brine na pumice
• sludge: sékundér jeung clarifier
• karajinan dieunakeun

tekanan gawé Max 120psi (0.84Mpa, 8.4Bar)
laju aliran Max 90gpm (340.7lpm)
Max nyeuseup Jangkungna (garing nyeuseup) 5m
Max diijinkeun sisikian 6.4mm
Max. Konsumsi hawa 3.5m³ / mnt
Ukuran hawa inlet 1/2 inci
Ukuran hawa outlet 1/2 inci
cairan inlet 1-1 / 2 ''
outlet cairan 1-1 / 2 ''
beurat 25KG



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami