Naha Pilih Us?

Jiangsu Kaimengrui Kongrés Industri Co., Ltd.  didirikan dina 2010.It urang lokasina di wétan Cina, kota Xuzhou, Jiangsu Province.It nyertakeun wewengkon 13320 méter pasagi. Salaku produsén husus sarta éksportir keur numput diafragma, produk kami anu di demond tinggi domesticly jeung produk geus diékspor ka 40 nagara deungeun. kami nu husus dina manufaktur rupa béda ti nu numput diafragma pneumatic, nu dijieun tina aluminium alloy, stainless steel sarta polipropilén, beusi tuang ...

stabilitas produk na kualitas layanan!

Kami salah sahiji produser pangbadagna

produk Artikel

Simkuring geus rengse proyék.

Pariksa proyék urang.

Advanteges kami

  • Sagala jinis produk pompa

    Beunghar Ragam

    Sagala jinis produk pompa

  • Anjeun tiasa narima produk dina 30 poé

    Taliwang gancang

    Anjeun tiasa narima produk dina 30 poé

  • Kualitas tos diobral sarta sanggeus-jualan jasa, ngahubungan 24

    Service kualitas

    Kualitas tos diobral sarta sanggeus-jualan jasa, ngahubungan 24