Na kontaktoni

Jiangsu Kaimengrui Pump Industry Co, Ltd

Adresë

Zhvillimit Zona Industriale, qarkut Pei, qyteti Xuzhou, provincën Jiangsu, China

telefon

+86 17772266461

whatsapp

+86 17772266461

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne